skip to Main Content

Op onze zorgboerderij is er altijd genoeg te doen. De dag begint meestal met het voeren en naar buiten brengen van de paarden. Daarna is er tijd voor koffie of thee met een lekkere koek. In de ochtend wordt er onder begeleiding individueel en gezamenlijk aandacht besteed aan schoolactiviteiten.

Na het koffie drinken is het tijd om de stallen en paddocks schoon te maken en hooi te geven aan de paarden. Er is ook altijd tijd om lekker te knuffelen met de honden, katten, vogels en paarden.

We hebben altijd een uitgebreide lunch met vers brood, vleeswaren, kaas en zoetigheden. Na de lunch worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het voeren en verzorgen van de paarden, het schoonmaken van de stallen en paddocks en tuinwerkzaamheden. In de middag wordt er meestal een paardrijles gegeven en is er tijd voor ontspanning, zoals biljarten, knutselen of lezen.

Tijdens de zomervakantie organiseren we ook een speciaal kamp voor onze cliënten. Naast de normale werkzaamheden op de boerderij, bieden we ook mogelijkheden voor cliënten die iets anders willen doen, zoals bouwwerkzaamheden, werken in de moestuin of knutselen. We bieden ook workshops aan, zodat cliënten nieuwe vaardigheden kunnen leren en ontwikkelen.

Op onze zorgboerderij staan we open voor iedereen die op zoek is naar een plek waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en groeien. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen met verschillende behoeften de kans krijgen om zich te ontplooien en hun talenten te ontdekken.

Back To Top